Samenwerking tussen innovatieve bedrijven is de basis van Flora Fluids
 • hollandiHolland Innovative

  Met een team van meer dan 30 ervaren professionals inspireert Holland Innovative tot leiderschap in product en proces innovatie. Een multidisciplinair team van ervaren professionals ontwikkelt én implementeert betrouwbare, adequate en blijvende oplossingen, geheel volgens de visie van de opdrachtgever. Holland Innovative staat voor open innovatie en kennis ontwikkeling, zowel in projecten als via de Holland Innovative Academy.

  Website Holland Innovative

   

 • rabobankRabobank Venlo

  Met ons Fonds voor Innovatieve Bedrijven bieden we ondernemers met innovatieve plannen kansen door risicodragend kapitaal te verstrekken. Hiermee realiseren we een bijdrage in de ontwikkeling van de dynamische regio Venlo. We streven ernaar ieder jaar in minimaal vier à vijf bedrijven te participeren. Met onze participatie in Flora Fluids geven we dit innovatieve bedrijf een impuls om haar ambities te realiseren.

  Website Rabobank
 • liofLIOF  | Limburgse Ontwikkelings- en Investeringsmaatschappij

  LIOF biedt toegang tot business development, netwerken en financieringsinstrumenten. LIOF staat achter het bedrijf Flora Fluids omdat het kansrijk is om het traject van project naar winstgevende BV succesvol uit te voeren, in een brede range van inhoudsstof-marktcombinaties.

  Website LIOF
 • nevat

  NEVAT – Netwerk Van Ambitieuze Toeleveranciers

  Alle activiteiten van NEVAT zijn gefocust op het creëren van een zo groot mogelijk zakelijk resultaat voor de leden, zodat zij hun marktpositie kunnen versterken. Via de speerpunten professionaliseren en industriebeleid elimineert NEVAT de omstandigheden die dit belemmeren. Resultaat is dat NEVAT-leden tot de kopgroep van het Europese toelevernetwerk behoren.

  Website Nevat
 • dcd

  DCD System Development & Industrialized Products

  DCD ontwikkelt en produceert high-tech mechatronica producten en apparaten. DCD is een integrale productontwikkelaar, actief in de markt voor smart products, motion systems en human interface devices.

  Website DCD

 • wetering

  Wetering

  Metaalperswerk van de Wetering is een producent van vormdelen uit aluminium, messing en koper voor kleine tot middelgrote series. Wetering levert middels rapid manufacturing service binnen enkele dagen na bestelling, metaaldelen aan haar opdrachtgevers. Wetering ondersteunt haar klanten bij de ontwikkeling van vormdelen door simulatie, engineering service, reliability engineering en het maken van proto’s tot de serie productie.

  Website Wetering

   

 • tudelft

  Technische Universiteit Delft

  De TU Delft heeft de technologie ontwikkeld en is verheugd dat het door Flora Fluids als business is opgepakt. Het is altijd prachtig als nieuwe technologie van een universiteit ook een nuttige toepassing vindt. Deze technologie kan veel belovend zijn, juist waar het gaat om duurzaam oogsten van secondaire plantenstoffen. De planten kunnen na extractie herstellen, omdat voor groei en energievoorziening uitsluitend suikers als primaire stoffen nodig zijn. De secondaire en door Flora Fluids te oogsten stoffen zijn voor de plant uitsluitend verdedigingsstoffen tegen vraat en voor de mens bruikbaar in medicijnen, food en feed toepassingen.

  Website TU Delft
 • feedis

  FIS – Feed Innovation Services

  Feed Innovation Services is een Nederlandse advies-en onderzoekspartner in de diervoeder-en voedselketen, die innovatieve kennis-oplossingen biedt voor Europese en Aziatische diervoederfabrikanten, ingredienten en additieven leveranciers, boeren bedrijven, en hun ondersteunende instellingen in de betreffende waardeketens.

  Website FIS
 • has

  HAS Hogeschool

  HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen is onderdeel van HAS Hogeschool en richt zich op de zakelijke markt. Met toegepast onderzoek & advies en deeltijdopleidingen bedienen we met name bedrijven en overheidsinstellingen in de agribusiness, food-, milieu- en groene sector. Wie HAS Kennistransfer inschakelt, profiteert van professionele onderzoeksfaciliteiten en een groot netwerk. Als geen ander zijn we op de hoogte van de ontwikkelingen en het dagelijkse reilen en zeilen in de foodindustrie, dier- en veehouderij, milieu, tuinbouw en groene ruimte.

  Website HAS